Műkörmös Viki
Kezdd az ápoltságot a kezeddel!

MENÜ

Egy ápolt kéz, már fél siker egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún.

 

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk, folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és a különböző vegyi behatásoknak, ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, mint testünk többi része.
 

kez_szirmokkal.jpg

 

 A manikűr

 

Jelenti a körmök formázását, a körömbőr eltávolítást, a kéz és az alkar bőrének teljes ápolását. A manikűrön belül van hagyományos és francia manikűr, mely nem azonos a francia lakkozással.

Hagyományos manikűr esetében a kéz áztatásával puhítjuk fel a körömbőrt, francia - modern manikűr esetén, pedig egy körömbőr-eltávolító folyadékot használunk. A kettő között, csak a körömbőr eltávolításának módja különbözik.

 

Japán manikűr

 

Manapság nagyon nagy sikert arat ez a technika, mely annak idején a japán arisztokrácia titkos eljárása volt. A japán manikűr visszaadja a körmök természetes szépségét, fényét, szép rózsaszín színét.

Mivel természetes összetevőkből álló anyag - melynek alapja a méhviasz - a körömlemezbe épülve, hetekig tartó fényt kölcsönöz annak, és kezelésről kezelésre gyönyörűbb természetes körömszínt kapunk.

Akkor a leghatásosabb, ha kúraszerűen alkalmazzuk, tehát havonta kétszer-háromszor.

 

 apolt_kez.jpg

 

Szavazás

Melyik technikát szereted a legjobban?
épített porcelán
épített zselé
tip+porcelán
tip+zselé
Asztali nézet