Műkörmös Viki
Kezdd az ápoltságot a kezeddel!

MENÜ

A jó megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt kezek, esztétikus körmök. Akiknek a természet nem adatott erős egészséges szép körmöket, vagy "csak" hetekig tartó díszítést szeretnének, számukra ideális megoldást nyújt a műköröm, mely a közhiedelemmel ellentétben nem károsítja természetes körmök szerkezetét.

  

Műköröm alatt ne nagy karmokra gondolj!

 

szep_kez.jpg

 

Manapság már nem számítanak luxuscikknek a bárki számára elérhető gyönyörű, különböző mintázatú, formájú és hosszúságú körmök. A műkörmök megóvják viselőjüket a külső káros környezeti hatásoktól (háztartási tisztítószerek, időjárási viszonyok), valamint leszoktathatnak a körömrágásról.

A műkörömépítés eredeti célja a saját köröm megerősítése és meghosszabbítása volt, de a fő szempont az esztétikus, szebbnél szebb műkörmök elkészítése.

A műkörmökhöz, és az általa megszépített nőiesebb kezekhez nagyon könnyen hozzá lehet szokni. Minden töltésnél (3-6 hét) hangulathoz igazítható a körmök formája, díszítése.

A műköröm anyaga ártalmatlan; még terhesen is viselhető (nem árt megkérdezni az orvost is, hiszen bizonyos esetekben a hajfestést sem engedi). Ezek az anyagok néhány perc alatt megkötnek a köröm felületén, így kizárt, hogy a kémiai-vegyi összetevők behatoljanak a szervezetbe az elszarusodott körömrétegeken keresztül.

Összefoglalva az esztétikusan igényesen elkészített műkörmök gyönyörű kezet és magabiztosságot nyújtanak viselőjüknek.

 

Megmutatom NEKED a körömépítés és díszítés művészetét a legújabb, naprakész trendek szerint!

 

 

Szavazás

Melyik technikát szereted a legjobban?
épített porcelán
épített zselé
tip+porcelán
tip+zselé
Asztali nézet