Műkörmös Viki
Kezdd az ápoltságot a kezeddel!

MENÜ

Tip

Alkalmi eseményre ajánlott, a saját körömre ragasztott műanyag körömhosszabbítás, igény szerinti díszítéssel. Előnye, hogy gyorsan elkészül és az alkalom után könnyen, gyorsan eltávolítható a körmödről roncsolás nélkül, de nem tartós!

 

Tip+zselé

Az egyik legkedveltebb, hosszantartó és szép műköröm-típus. A felragasztott tipre több réteg, erős, szép tartást biztosító, uv fényre keményedő zselét húzok, majd a kiválasztott formára reszelem. Kívánságodra a zselébe díszítő elemeket pl.: törtkagylót, csillámot, stb. teszek, ami nem kopik majd le. Akár színes zselével is díszíthetem és így nem lesz szükséged díszítő lakkozásra.

 

Tip+porcelán

Szintén kedvelt és hosszantartó műköröm. Hasonlóan készül, mint a zselés csak helyette porcelán port használok, amit liquid-el keverek össze, hogy a folyékony halmazállapotot elérjem.

 

Épített zselé/porcelán

Igazán élethű, csábítóan szép műköröm, amit egy sablon segítségével a saját körmödre építek fel zseléből/porcelánból, bármilyen általad választott díszítő elemmel. Ha nagyon hosszú körmöket szeretnél, ne ezt válaszd!

 

Saját köröm megerősítése zselével

Ezt válaszd, ha nem hosszabb körmöket akarsz, hanem gyenge, sérülékeny, töredezett körmeid megerősítését szeretnéd.

 

Körömágyhosszabbítás

Ezzel a módszerrel nagyon nőies, hosszúkás körmöket, kecses ujjak varázsolhatók! Az optikai hosszító hatást az ún. körömágyhosszabbító anyaggal érhető el. Ennek színe natúr körömágyszínű, mely teljesen lefedi a természetes körömszéleket. Így a mosolyvonal és a szabadszél bárhogyan alakítható. Az sem mellékes, hogy itt nem látszik a mosolyvonalnál a lenövés, mert saját körmünk színe takarásban van, a francia körmök így tehetők lenövésmentessé.

Ha fokozni szeretnéd a látványt, használhatóak gyémántfényű vagy kristályosan csillogó körömágyhosszabbító anyagok is, de bármilyen más gyönyörű szín is.

Ajánlom figyelmébe a körömrágóknak, hiszen általában nekik a legrövidebb a körömágyuk a sok rágcsálástól.

 

 

Szavazás

Melyik technikát szereted a legjobban?
épített porcelán
épített zselé
tip+porcelán
tip+zselé
Asztali nézet